ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2017-18:

Διαδραστικά προγράμματα γεμάτα παιχνίδι για παιδιά από 3 έως 11 χρονών, που υλοποιούνται  στο σχολείο σας ή σε υπαίθριους χώρους στο πλαίσιο μιας σχολικής εκδρομής.

Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι 1,5 ώρα και το κόστος ανά παιδί είναι 5 ευρώ.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6724288.

  1. «Αγαλματάκια αμίλητα, ακούνητα, αγέλαστα ή μήπως όχι;»: τα συναισθήματα μέσα στην τέχνη με αφορμή το βιβλίο της Ελένης Γερουλάνου : «Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει τα συναισθήματα» των εκδόσεων Πατάκη (Νηπιαγωγείο,Α’, Β’,Γ’ Δημοτικού)
  2.  «Ζωγραφική και άλλα πειράματα φαντασίας»: υλικά, τέχνη και τεχνικές ανακατεύονται σε διαφορετικές επιφάνειες και δίνουν μοναδικά έργα τέχνης! (Νηπιαγωγείο-Δημοτικό)
  3. «Μπορείς να φυτέψεις μέσα σε ένα παπούτσι;» (Παιδικός σταθμός-  Α’ Δημοτικού)

ΝΕΟ: Συνεργασία με τους «Πράκτορες του Πλανήτη»

Υποστηρίζουμε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΜΚΟ «Πράκτορες του Πλανήτη» για παιδιά Β’-Στ’ Δημοτικού. Επισκεφθείτε την πρακτορική σελίδα http://planetagents.org/ για όλες τις λεπτομέρειες.
Για πληροφορίες σε σχέση με αυτά τα προγράμματα καλείτε απευθείας τον Υπεύθυνο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Θωμά Καρρά στο email: schools@planetagents.org.
Η άκρως απόρρητη πληροφορία είναι ότι τα συγκεκριμένα προγράμματα στοιχίζουν 3€/ παιδί και όλα τα έσοδα από τα προγράμματα αυτά υποστηρίζουν απευθείας τους σκοπούς των Πρακτόρων του Πλανήτη.

  • :

Υπόλοιπες υπηρεσίες...