ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-8 ΧΡΟΝΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-8 ΧΡΟΝΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 3-8 ΧΡΟΝΩΝ

Εργαστήρια για  παιδιά 3-8 χρονών όπου το παιδί ζει με κίνηση, χρώμα, φως, διαφορετικότητα, συναίσθημα, φίλους, ρυθμό!
Σας περιμένουμε για την 6η χρονιά γεμάτη παιχνίδι!

Νέα προγράμματα και φρέσκιες ιδέες πιάνουν ρυθμό από την Τρίτη 4 Οκτώβρη!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ: ΠΑΡΙΤΣΗ 17Α ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 1 ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ (δείτε σημείο στο χάρτη: Επικοινωνία). *Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται εφόσον συμπληρωθεί ικανή ομάδα παιδιών και ανανεώνονται κάθε τρίμηνο. Φέτος ξεκινούν την εβδομάδα 3-8/10/16.

 

Περιγραφές και ώρες προγραμμάτων:

Για παιδιά 3-5 χρονών:

*Παιχνίδι στα Αγγλικά με χρώματα και υλικά: Παίζοντας στα Αγγλικά , διασκεδάζουμε, εξερευνούμε τις αισθήσεις μας και ανακαλύπτουμε τρόπους επικοινωνίας σε μια ξένη γλώσσα. Πειραματισμοί  με διαφορετικές υφές και υλικά, χρώματα και παιχνίδια με το φως και τη σκιά και φανταστικές μεταμορφώσεις, ανακατεύονται στο πολύχρωμο πάτωμα ή στον κήπο. Κάθε Τρίτη 17:30-18:30, με τη Μυρτώ Λυκοπούλου

*Έκφραση και Κίνηση: Για όσους πιστεύουν πως η κίνηση είναι όπως το παιχνίδι, μια δεδομένη φυσική ανάγκη. Σε αυτό το εργαστήρι, τα παιδιά εξερευνούν το σώμα τους, ως εκφραστικό μέσο και γίνονται χορευτές, ηθοποιοί και παραμυθάδες σαν καλλιτέχνες διαφορετικοί σε μια παράσταση απλή και εντελώς προσωπική! Γεμίζουμε ομαδικά παιχνίδια με αφορμή την αυθόρμητη κίνηση παιδιών και αντικειμένων.

Κάθε Τρίτη 18:30-19:30, με την Ελευθερία Ρουσσάκη

*Εικαστικά Παιχνίδια για παιδιά 3-5χρονών:  Σε αυτό το εργαστήρι μπορείς: ν’ ανακατεύεις χρώματα, να μεταμορφώνεις άχρηστα- για τους άλλους- υλικά σε γλυπτά, να κόβεις, να κολλάς, να μπερδεύεις υλικά, να ανακαλύπτεις τεχνικές που δοκίμασαν μεγάλοι ζωγράφοι, να ονειρεύεσαι και να γαργαλάς τη φαντασία σου και να  δημιουργείς έτσι τα δικά σου έργα τέχνης! Κάθε Τετάρτη 17:30-18:30, με τη Μαρίνα Πρωτονοταρίου

 

 

Περιγραφές προγραμμάτων για παιδιά 5-8 χρονών:

 *Γυμναστική με το πανί : Πώς είναι να κοιτάς ένα αυτοκινητάκι από ψηλά;  Πώς μιλάς με τους φίλους σου όταν είσαι ανάποδα; Ξεκινάμε!!! Ζέσταμα, τρέξιμο, ενδυνάμωση και ισορροπία στα πανιά που κρέμονται από το ταβάνι!

Κάθε Τρίτη 17:30-18:30, με τη Μαρία Μανιάτη

*Πειραματίσου: μεθοδολογία, αναλυτική σκέψη και συνεργασία δίνουν την ευκαιρία να πειραματιστούμε ομαδικά με έννοιες και συγκεκριμένες τεχνικές που έχουν σχέση με τη φυσική, τα μαθηματικά, τα φυσικά φαινόμενα και τη χημεία στην κουζίνα!

Κάθε Πέμπτη 17:30-18:30, με το Θωμά Καρρά 

*Εικαστικά Παιχνίδια για παιδιά 5-8χρονών:  Σε αυτό το εργαστήρι μπορείς: ν’ ανακατεύεις χρώματα, να μεταμορφώνεις άχρηστα- για τους άλλους- υλικά σε γλυπτά, να ανακαλύπτεις τεχνικές που δοκίμασαν μεγάλοι ζωγράφοι, να ονειρεύεσαι και να γαργαλάς τη φαντασία σου δημιουργώντας έτσι τα δικά σου έργα τέχνης!

Κάθε Τετάρτη, 18:30-19:30, με τη Μαρίνα Πρωτονοταρίου

Τιμές: η πρώτη φορά είναι δώρο!

Μηνιαίο πακέτο: για ένα εργαστήρι: 40€

Μηνιαίο πακέτο για δύο εργαστήρια: 60€

Μηνιάιο πακέτο για τρία εργαστήρια: 85€

Κρατήστε τη θέση σας στα εργαστήρια που σας ενδιαφέρουν καθώς λειτουργούν σε ολιγομελείς ομάδες παιδιών.

  • :

Υπόλοιπες υπηρεσίες...