Νάντια Χατζήνα

Νάντια ΧατζήναΠέρασαν ήδη τριάντα τρεις χειμώνες… μέσα σ’ αυτά τα χρόνια έλαβαν χώρα πολλά γεγονότα άξια
και ανάξια λόγου. Θα αφιερώσω λίγες λέξεις μόνο για τα πρώτα φυσικά.
Λένε ότι «όσο ζεις μαθαίνεις» και να που συμβαίνει τελικά. Είμαι νηπιαγωγός, απόφοιτη του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών, αφού πρώτα αποφοίτησα (καβούρι τσιοπίνο*) από το τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής του Α.Τ.Ε.Ι
Αθήνας και από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Εργάστηκα σε (καβούρι τσιοπίνο*)
αντίστοιχους χώρους με χαρά και ενθουσιασμό και πάντα σε ομάδες. Μου άρεσε πολύ να δουλεύω με πολλούς ανθρώπους, απλά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι προτιμώ τους κοντούς και χαριτωμένους… δηλαδή, τα παιδιά.
Συναντήθηκα με τις πρώτες μεγάλες ομάδες μικρών παιδιών ως εθελόντρια στις «Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά Χαρούμενα Νιάτα», όπου είμαι ενεργό μέλος μέχρι σήμερα, λαμβάνοντας μέρος σε δραστηριότητες και προγράμματα στήριξης κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών. Έπειτα, ξεκίνησε η συνεργασία μου (καβούρι τσιοπίνο*) με την «Ορχήστρα των Χωμάτων». Η δημιουργία βιωματικών διαθεματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, οι περιβαλλοντικές δράσεις και οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας γέμιζαν δημιουργικά τις μέρες μου και κάπως έτσι οδηγήθηκα στον πρώτο παιδικό σταθμό λίγο πριν γίνω Μαγική Πατούσα.
Επιπλέον, είμαι αυτή που θα συναντήσεις στο σούπερ μάρκετ να παίρνει φόρα και να τσουλάει μαζί με το καρότσι αλλά διακριτικά. Τον ελεύθερο χρόνο μου μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς από τον Μέγα Διδάσκαλο κύριο Τιουμπ. Γιου Τιουμπ. Μετράω στα κρυφά (καμιά φορά και φανερά) με τα χέρια. Μου αρέσουν πολύ οι φακές ενώ δε συμπαθώ την πραλίνα, το μπέικον και τις τούρτες.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία/διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε με το Παιχνιδαγωγείο.
Ευχαριστώ.
*καβούρι τσιοπίνο: οι αστείες λέξεις της 12 ης γραμμής στην 37 η σελίδα του βιβλίου που ήταν δίπλα
μου στις 12:37. Τις έβαλα σε κάποια σημεία του κειμένου γιατί…είτε δε σου αρέσει καθόλου είτε
σου αρέσει πολύ, δυστυχώς ή ευτυχώς, μόνο με το παιχνίδι έχει πλάκα η ζωή…